Tervetuloa!

Vauriot on Nalidin kuvitteelliselle saarelle sijoittuva foorumipohjainen fantasiaroolipeli. Pelissä pääsee pelaamaan ihmisten lisäksi myös noidilla, upireilla, vampyyreilla, ihmiseläimillä sekä enkeleillä ja demoneillakin. Pääjuonta pelissä ei ole, vaan se pohjautuu lähinnä hahmojen välisiin suhteisiin. Yhteisiä tapahtumia sekä sivujuonikuvioita kehitetään aina yhteistyössä pelaajien kanssa.


Vaurioissa pelaajilla on siis hyvät mahdollisuudet päästä vaikuttamaan niin pelin kulkuun kuin sisällön luomiseenkin. Mukaan saa liittyä kaikki niin vasta-alkajat kuin jo kokeneemmatkin pelaajat. Foorumille saa tehdä tunnukset, vaikka ei olisikaan vielä tehnyt lopullista liittymispäätöstä. Liittymisestä löytyy lisää tietoa liittymisinfosta.


Discordiin

Vaurioilla on oma discord-kanava, jonne saa niin ikään liittyä vapaasti ja tulla tutustumaan pelaajiin ja esittämään mahdollisia kysymyksiä. Ensimmäisen hahmon hyväksymisen jälkeen pääsee käsiksi myös pelaajien sisäisille kanaville.


Ropenet Sivulistaus Ensemble Crown of Valkyria Infected Inhumane LA public Eagle Mountain Institute Myths of Miras Connections Heart of the New West Fables RPG Anarkisti RPG NTA Crimson Eclipse Under World JUSOA Undying Nimrith Fremonte Fortuna Château de Versailles Meduusameri Butterfly effect Isengard Redrum